Dakkapel Deventer

Schakel de hulp van Van Schaik kleinbouw en onderhoud in

Als professioneel klusbedrijf staat Van Schaik kleinbouw en onderhoud klaar om u te helpen met het plaatsen van bijvoorbeeld een uitbouw, schutting of dakkapel. Van Schaik kleinbouw en onderhoud is actief in en rondom Deventer en beschikt over jarenlange ervaring en zeer ruime kennis op het gebied van kleine en middelgrote verbouwingen. Ik help u graag als u contact opneemt voor meer informatie of als u een vrijblijvende offerte zoekt. Door mijn zeer ruime kennis weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Als klusbedrijf help ik u graag met het plaatsen van een schutting, dakkapel of uitbouw in (de omgeving van) Deventer

Van Schaik kleinbouw en onderhoud is een allround vakman met veel kennis die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Of u nu een schutting, uitbouw of dakkapel in Deventer of daarbuiten wilt laten plaatsen, u bent met mijn hulp altijd zeker van een maatwerk oplossing die in de beste staat wordt opgeleverd. Met ruime ervaring in zeer uiteenlopende verbouwingen bent u er zeker van dat u mijn hulp in iedere stap van het proces, van idee tot realisatie, kunt inzetten. Met een specialisatie in kleine tot middelgrote verbouwingen kunnen wij u het best van dienst zijn.

Aarzel niet contact op te nemen

Wanneer u geholpen wilt worden door een professioneel klusbedrijf dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen. Ik geef u graag meer informatie over hoe Van Schaik kleinbouw en onderhoud u van dienst kan zijn, maar het is ook geen probleem een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt per telefoon op 06 48 48 39 24 of per e-mail op info@kleinbouwvanschaik.nl contact opnemen.