klusbedrijf en bouwbedrijf Deventer

Voor een breed scala aan klussen en opdrachten

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf dat uw timmerwerk of andere klussen kan verzorgen in Deventer en omgeving? Van Schaik kleinbouw en onderhoud kan als bouwbedrijf ook helpen met het bouwen van bijvoorbeeld een schutting, het uitvoeren van een renovatie of het verzorgen van algemeen onderhoud. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Met mijn zeer ruime kennis weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wilt u uw timmerwerk in of rondom Deventer laten uitvoeren door een professioneel bouw- en klusbedrijf?

Van Schaik kleinbouw en onderhoud heeft de kennis en ervaring in huis om timmerwerk in Deventer en daaromheen te verzorgen. Als bouw- en klusbedrijf wordt u geholpen door een allround vakman met een brede kennis waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. U kunt de hulp van Van Schaik kleinbouw en onderhoud altijd inschakelen gedurende iedere stap van het proces, van idee tot realisatie. Met een specialisatie in kleine tot middelgrote verbouwingen kan ik u het best van dienst zijn.

Schakel direct de hulp van Van Schaik kleinbouw en onderhoud in

Heeft u behoefte aan een professioneel klusbedrijf dan bent u welkom contact op te nemen met Van Schaik. U kunt altijd terecht voor meer informatie maar ik stel ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ik ben per telefoon te bereiken op 06 48 48 39 24 of per e-mail op info@kleinbouwvanschaik.nl.