Timmerman Deventer

Dé timmerman regio Deventer

 

  • Het realiseren van een uit- of aanbouw aan uw woning
  • Timmerwerkzaamheden in de tuin zoals het plaatsen van een schutting, tuinhuisje of overkapping
  • Het (ver)bouwen van een complete woning
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Het verbouwen van uw keuken
  • Het verbouwen van uw badkamer en/of toilet
Timmerman Deventer

Timmerman Deventer

Bovenstaande is een greep uit de eindeloze mogelijkheden van Van Schaik kleinbouw & onderhoud. Hoe groot of hoe klein uw klus ook is, u kunt dé timmerman Deventer altijd inschakelen. Van een complete verbouwing van uw woning tot het plaatsen van een dakkapel of het repareren van houtrot. Met een specialisatie in kleine en middelgrote verbouwingen kan ik u het beste van dienst zijn voor het verzorgen van uw timmerwerk of andere klussen in en rondom uw woning of pand.

Timmerman Deventer – de voordelen

Ik ben niet de enige timmerman in Deventer en omgeving. Maar ik ben wel het enige bouwbedrijf dat u zoveel voordelen te bieden heeft. Door mijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis mag ik mezelf met recht specialist in nieuwbouw, verbouw en renovatie noemen. Door mij in te schakelen haalt u een allround vakman in huis, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij al mijn werkzaamheden staan maatwerk en oog voor detail centraal. En dat allemaal aan hand van uw wensen en binnen uw budget.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een timmerman in Deventer? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, info@kleinbouwvanschaik.nl. Wilt u meer weten over mijn mogelijkheden als timmerman in regio Deventer? Neem dan contact met me op, 06 48 4839 24. Ik sta u graag te woord en voorzie u van een passend advies in uw specifieke situatie.

Meer interessante links:

Klusbedrijf DeventerBouwbedrijf DeventerHoutrot specialistBadkamer renoveren DeventerUitbouw DeventerWoning verbouwen Deventer | Schutting plaatsen Deventer |  Keuken verbouwen DeventerTimmerman Deventer